Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Καουτσούκ σόλα παπούτσια

Καουτσούκ σόλα παπούτσια

Καουτσούκ σόλα παπούτσια Διαδικασία παραγγελίας · Έρευνα · Προσφορά · Επιβεβαίωση δείγματος · Εκτελεστικό τιμολόγιο · Παραγωγή χύδην · Έλεγχος ποιότητας · Υπόλοιπο αποστολής · Παράδοση φορτίου · Εκτελωνισμός · Απαίτηση φορτίου Καλώς ήρθατε να αγοράσετε το υλικό καουτσούκ νεοπρενίου Χρώμα Sole Χαμηλή τιμή από το εργοστάσιό μας. Είμαστε ένα...

Καουτσούκ σόλα παπούτσια

Διαδικασία παραγγελίας

·Ερευνα

·Προσφορά

· Βεβαίωση επιβεβαίωσης

· Εκτέλεση τιμολογίου

· Παραγωγή μαζικής παραγωγής

·Επιθεώρηση ποιότητας

· Αποπληρωμή υπολοίπου

· Παράδοση φορτίου

·Αδεια τελωνείου

· Αίτηση φορτίου

Καλώς ήρθατε να αγοράσετε το καουτσούκ Neoprene υλικό φύλλο Χρώμα Sole χαμηλή τιμή από το εργοστάσιό μας. Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, προσφέροντας σας τις καλύτερες πωλήσεις και φθηνά ελαστικά φύλλα που κατασκευάζονται στην Κίνα. Οι χύμα προσαρμοσμένες παραγγελίες με χαμηλή τιμή είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

Καουτσούκ σόλα παπούτσια γνώση

(1) Ενδιάμεση σόλα PVC: PVC που είναι PVC, είναι ένα είδος τεχνητού δέρματος, είναι το πρώτο εφευρέθηκε για τα φλοιώδη υφάσματα υποκατάστατα. Είναι κατασκευασμένο από PVC συν πλαστικοποιητές και άλλα πρόσθετα έλασης σύνθετα κατασκευασμένα στο ύφασμα. PVC χαμηλή αντοχή στην κρούση, θερμική παραμόρφωση, ανθεκτικότητα ως PU.


(2) Ενδιάμεση σόλα PU: Εκτός από την μεσαία σόλα PHYLON και την ενδιάμεση σόλα EVA, η μεσαία σόλα PU είναι επίσης πολύ κοινή. Η πολυουρεθάνη, ένα όνομα πολυουρεθάνης, είναι ένα υψηλής πυκνότητας, ανθεκτικό, βασισμένο σε αφρό, ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στις μεσαίες σόλες της πλάτης. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μεσαίας σόλας PU είναι η καλύτερη ελαστικότητα και σκληρότητα.


(3) συσκευασία στο τέλος: τσάντα στο τέλος από την εμφάνιση της εξωτερικής σόλας και άνω από δύο κύρια συστατικά, αλλά η δομή ή από την εξωτερική σόλα, μεσαία σόλα και άνω τρία μέρη, αλλά η μεσαία σόλα τυλιγμένο στο επάνω εσωτερικό.


(4) Σόλες PU: Τα πέλματα PU είναι σόλες χαμηλής θερμοκρασίας. Ο πυθμένας της PU χαρακτηρίζεται από ελαφρά, αλλά όχι υγρή, χημική αντίδραση ύδατος συμβαίνει μετά την απομάκρυνση των επιφανειών διάβρωσης.


Hot Tags: καουτσούκ σόλα παπούτσια, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, χαμηλή τιμή, φθηνά, χύμα
Εξεταστική