Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Εκτύπωση ελαστικού φύλλου

Εκτύπωση ελαστικού φύλλου

Εκτύπωση φύλλο καουτσούκ Νέα σχεδίαση και δημοφιλές φύλλο καουτσούκ για τα παπούτσια παπουτσιών Υψηλής ποιότητας φύλλο καουτσούκ που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σόλας των παπουτσιών Διαθέσιμο σε νέα μοντέρνα σχέδια και διαφορετικά χρώματα Καουτσούκ φύλλα τακουνιού χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της φτέρνας των παπουτσιών Αναγλυφοποιημένα φύλλα καουτσούκ στο σχεδιασμό των γυναικών. ..

Εκτύπωση φύλλου από καουτσούκ

Νέο σχέδιο και δημοφιλές φύλλο καουτσούκ για παπούτσια παπουτσιών

Πλαστικό φύλλο υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σόλας παπουτσιών

Διατίθεται σε νέα μοντέρνα σχέδια και διαφορετικά χρώματα

Τα ελαστικά φύλλα τακουνιού χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του τακουνιού των παπουτσιών

Αναγλυφοποιημένα φύλλα από καουτσούκ στο σχεδιασμό των γυναικών

Χρησιμοποιείται για την παραγωγή της σόλας των παπουτσιών

Εκτυπώστε τη γνώση σχετικά

Σόλες

1, σύμφωνα με τα μοναδικά σημεία του υλικού:


① Κάτω από καουτσούκ: Το φυσικό καουτσούκ είναι γενικά ανθεκτικό στη φθορά, ανθεκτικό στην ψύξη, ανθεκτικό στις πτυχές και έχει καλή απόδοση. Ωστόσο, το καουτσούκ που χρησιμοποιείται για τη σόλα συχνά πρέπει να προστεθεί σε άλλα υλικά χαμηλού κόστους. Εάν προστεθεί υπερβολικά, θα μειώσει σημαντικά την αντίσταση δίπλωσης και την αντοχή στη φθορά. Η σόλα από καουτσούκ είναι συχνά βαρύτερο βάρος.


② τροποποιημένο PVC (κοινώς γνωστό ως: πλαστικό πυθμένα): κακή ψυχρή αντίσταση, όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία τόσο πιο σκληρές είναι οι σόλες, το αντίθετα, όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία τόσο πιο μαλακές είναι οι σόλες. Η αναδίπλωση, η αντοχή στην τριβή θα πρέπει επίσης να βασίζεται στον τύπο, το βαρύ βάρος του PVC στο τέλος.


③ TPR κάτω: η ποσότητα PVC στο τέλος του καουτσούκ και το φως στο τέλος της επιφάνειας ματ, καλύτερη αντοχή στο κρύο, αναδίπλωση, αντοχή στη φθορά βασίζεται επίσης στον τύπο μπορεί να είναι.


④ πυθμένα πολυουρεθάνης (κάτω μέρος PU): ελαφρύ, γενικά πτυσσόμενα, ανθεκτικά στη φθορά, κρύο καλύτερα.


⑤ δερμάτινο πάτο: δερμάτινη εξωτερική σόλα πρέπει συχνά να προσθέσετε ταινία, αναπνέει, ιδρώτα καλύτερα, υψηλότερο κόστος, κρύο, αναδίπλωση είναι καλύτερη, φθορά αντοχή γενικά. Δερμάτινη εξωτερική σόλα συνήθως από δέρμα.


⑥ EVA στο τέλος (κοινώς γνωστό ως αφρός στο τέλος): ελαφρύ βάρος, αλλά η πίεση είναι φτωχή, συχνά εύκολα παραμορφώνεται μετά την ανάκαμψη δεν είναι εύκολο. Κρυσταλλική ανθεκτικότητα, αντοχή στη φθορά, γενική αντοχή σε αναδίπλωση.


⑦ σύνθετος πυθμένας: ο συνδυασμός αρκετών υλικών που αναφέρονται ως κάτω μέρος του σύνθετου άκρου της σόλας μπορεί να χωριστεί σε φτέρνα και ακολουθείται από την παλάμη, την μεμβράνη και κατά μήκος της παλάμης και του εμπρός ποδιού και άλλα μέρη, σύμφωνα με διαφορετικά μέρη του διαφορετικές λειτουργικές απαιτήσεις μπορούν να συνδυαστούν με τα παραπάνω Τα πλεονεκτήματα των υλικών συνδυάζονται. Το κόστος του γενικού σύνθετου πυθμένα από τις τέσσερις κορυφαίες εξωτερικές σόλες.


Hot Tags: εκτύπωση φύλλο από καουτσούκ, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, προσαρμοσμένες, χαμηλή τιμή, φθηνή, χύμα
Εξεταστική