Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Ελαστικό μονό φύλλο για παπούτσια

Ελαστικό μονό φύλλο για παπούτσια

Καουτσούκ σόλα για τα παπούτσια Τα πλεονεκτήματά μας: 1. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή καουτσούκ φύλλο. 2. OEM & ODM είναι διαθέσιμα. 3. Με την πλήρη γραμμή παραγωγής, προηγμένο εξοπλισμό και επαγγελματίες εργαζομένους, ελέγχουμε την ποιότητα καλά, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και αποτελεσματική ...

Ελαστικό πέλμα για παπούτσια

  Τα πλεονεκτήματά μας:

1. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή φύλλων από καουτσούκ.

2. OEM & ODM είναι διαθέσιμα.

3. Με την πλήρη γραμμή παραγωγής, προηγμένο εξοπλισμό και επαγγελματίες εργαζομένους, ελέγχουμε την ποιότητα καλά, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

4. Το δείγμα θα ολοκληρωθεί σε 5 ημέρες και η παραγωγή χύμα θα παραχθεί σύντομα μόλις το δείγμα εγκριθεί από τους πελάτες.

5. Δεν υπάρχουν αιτήματα MOQ, ειδικά για νέους πελάτες.

6. Έγκαιρη παράδοση και χαμηλότερο κόστος αποστολής. Συνήθως θα επιβαρύνουμε το τέλος παράδοσης

7. Καλή φήμη τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό.

8. Προσανατολισμένη στον πελάτη. Ειλικρινής Διοίκηση.

Ελαστικό φύλλο σόλας για γνώσεις παπουτσιών

Τα απόβλητα που παράγονται κατά την παραγωγική διαδικασία (διαφυγή από το φούρνο, εξώθηση του καουτσούκ απόβλητα) και τα τελικά εμφανιζόμενα απόβλητα μπορούν να επιστραφούν απευθείας για επαναχρησιμοποίηση. τα χρησιμοποιημένα παλαιά προϊόντα TPE μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν μετά απλή αναγέννηση για να μειωθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος και να επεκταθούν οι πηγές των ανανεώσιμων πόρων.


Χωρίς θεραπεία, εξοικονομώντας ενέργεια. αυτο-ενισχυτική μεγάλη, πολύ απλουστευμένη φόρμουλα, έτσι ώστε ο αντίκτυπος των πολύπλοκων παραγόντων στον έλεγχο να μειώσει σημαντικά την ποιότητα της απόδοσης πιο εύκολο να κατανοηθεί. Μειονεκτήματα του πλαστικού ελαστομερούς: η αντίσταση στη θερμότητα TPE είναι κατώτερη από το καουτσούκ, καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται και η φυσική παρακμή, οπότε το πεδίο εφαρμογής είναι περιορισμένο. Ταυτόχρονα, η παραμόρφωση συμπίεσης, ανάκαμψη, αντοχή, σε σύγκριση με το φτωχό καουτσούκ, η τιμή είναι συχνά υψηλότερη από ό, τι παρόμοιο καουτσούκ. Αλλά γενικά, τα πλεονεκτήματα του TPE εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά, αλλά τα μειονεκτήματα βελτιώνονται συνεχώς, ως νέες πρώτες ύλες από καουτσούκ που εξοικονομούν ενέργεια, οι αναπτυξιακές προοπτικές είναι πολύ ελπιδοφόρες.


Πλαστικά προς συνθετικά ή φυσικά πολυμερή, ενώσεις ως βασικά συστατικά στη διαδικασία πλαστικής χύτευσης. με λάδι, αντοχή στη διάβρωση, μόνωση, χαμηλό κόστος και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιείται για την εξωτερική σόλα, με το κυρίως, το μισό στο τέλος του υλικού και το Baotou. Ένα πλαστικό μονής συνιστώσας που αποτελείται από ένα μόνο συστατικό και περιέχει μόνο συνθετικές πλαστικές συνθετικές ρητίνες και το μεγαλύτερο μέρος του πλαστικού εκτός από τη συνθετική ρητίνη, υπάρχουν πληρωτικά, σκληρυντικά, χρωστικές ουσίες και άλλα πρόσθετα, τα οποία είναι πλαστικό πολλαπλών συστατικών. Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν πλαστικό στα πλαστικά. Η ρητίνη είναι το πιο σημαντικό συστατικό του πλαστικού, παίζει το ρόλο της κόλλας, μπορεί να τσιμέντα τα άλλα συστατικά σε ένα σύνολο. Αν και η προσθήκη διαφόρων προσθέτων μπορεί να αλλάξει τις ιδιότητες των πλαστικών, οι ρητίνες είναι ο βασικός καθοριστικός παράγοντας του πλαστικού τύπου, των επιδόσεων και της χρήσης. Οι συνήθεις τύποι ρητίνης είναι: ΡΕ, PVC, PS, PF, UF, ΕΡ, PR, PU), πολυμεθυλομεθακρυλικό (PUMA), σιλικόνη (SI) και τα παρόμοια.


Σύμφωνα με τις αλλαγές που συμβαίνουν όταν θερμαίνονται, η συνθετική ρητίνη μπορεί να χωριστεί σε δύο είδη θερμοπλαστικής ρητίνης και θερμοσκληρυνόμενης ρητίνης. Θερμοπλαστική ρητίνη: Μαλακώνει, ψύχεται και σκληραίνει με θερμότητα και δεν μπορεί να αντιδράσει χημικά. Αυτή η ιδιότητα μπορεί να διατηρηθεί ανεξάρτητα από το πόσες φορές η θέρμανση και η ψύξη επαναλαμβάνονται. Οι θερμοπλαστικές ρητίνες είναι: πολυαιθυλένιο, πολυβινυλοχλωρίδιο, πολυστυρόλιο, πολυαμίδιο, πολυοξυμεθυλένιο, πολυανθρακικό, πολυφαινυλενοξείδιο, πολυσουλφόνη, καουτσούκ και τα παρόμοια. Το πλεονέκτημα της επεξεργασίας θερμοπλαστικής ρητίνης είναι απλό, με υψηλή μηχανική ενέργεια. Το μειονέκτημα είναι η κακή αντίσταση στη θερμότητα και η ακαμψία. Θερμοηλεκτρικά ρητίνη: ρητίνη μετά από θέρμανση χημικές αλλαγές, σταδιακά σκλήρυνση χύτευση, και στη συνέχεια δεν θερμαίνεται μαλάκωμα, δεν μπορεί να διαλυθεί. Η θερμοσκληρυνόμενη ρητίνη έχει το πλεονέκτημα της υψηλής αντοχής στη θερμότητα, η πίεση δεν είναι εύκολη να παραμορφωθεί. Το μειονέκτημα είναι οι κακές μηχανικές ιδιότητες. Θερμοσκληρυνόμενη ρητίνη φαινολική, εποξυ, αμινο, ακόρεστη πολυεστέρα και ρητίνη σιλικόνης αιθέρα.


Πλαστικά πλεονεκτήματα: καλές ιδιότητες επεξεργασίας, απλή τεχνολογία επεξεργασίας. ελαφρύ βάρος: παρόμοιο με το ξύλο; από την ένταση της αντοχής: ένα ελαφρύ και υψηλής αντοχής υλικά? η θερμική αγωγιμότητα είναι μικρή: το ιδανικό υλικό θερμομόνωσης, χημική σταθερότητα: το γενικό οξύ, αλκάλιο, άλας και λίπος έχουν καλή αντοχή στη διάβρωση. καλή ηλεκτρική μόνωση: είναι γενικά κακοί αγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας. σχεδιασμός απόδοσης είναι καλό: με την αλλαγή του τύπου, την τεχνολογία επεξεργασίας, που γίνεται με μια ποικιλία από ειδικές ιδιότητες του υλικού του έργου? Πλούσια διακοσμητικά: μπορεί να γίνει από διαφανή προϊόντα, μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένα από διάφορα χρώματα των προϊόντων, και το χρώμα όμορφο, ανθεκτικό, αλλά και με προηγμένη εκτύπωση, ανάγλυφη, επιμετάλλωση και τεχνολογία χαλκοσυγκόλλησης που γίνεται με διάφορα σχέδια, λουλούδια Τρισδιάστατα και επιφανειακά, μεταλλικά προϊόντα. Πλαστικά μειονεκτήματα: εύκολη γήρανση --- προϊόντα στον ήλιο, τον αέρα, τη θερμότητα και τα περιβαλλοντικά μέσα όπως το οξύ, το αλκάλιο, το αλάτι και άλλες επιδράσεις, η μοριακή δομή της μεταβλητής, οι πλαστικοποιητές και άλλα συστατικά πτητικά, Φέρτε φθορά των μηχανικών ιδιοτήτων, ακόμη και σκληρή και εύθραυστη, καταστροφή και ούτω καθεξής. Εύφλεκτο - όχι μόνο εύφλεκτο, αλλά και στην καύση μεγάλης ποσότητας καπνού, και παράγουν ακόμη και τοξικά αέρια. Κακή αντίσταση στη θερμότητα: γενικά έχουν την παραμόρφωση θερμότητας, και ακόμη και το πρόβλημα της αποσύνθεσης. Χαμηλή ακαμψία: ένα ιξωδοελαστικό υλικό με χαμηλό συντελεστή ελαστικότητας.


Hot Tags: καουτσούκ σόλα για παπούτσια, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, χαμηλή τιμή, φθηνή, χύμα
Εξεταστική