Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Φύλλο εξωτερικής σόλας από καουτσούκ

Φύλλο εξωτερικής σόλας από καουτσούκ

Φύλλο εξωτερικής σόλας από καουτσούκ Γνώση από φύλλο καουτσούκ από πέλμα Ένα μοναδικό υλικό Πρώτον, τα πέλματα του υλικού: τα πέλματα της δομής είναι αρκετά περίπλοκα, με μια ευρεία έννοια, μπορούν να περιλαμβάνουν την εξωτερική σόλα, τη μεσαία σόλα και τη φτέρνα και όλο το υλικό κάτω. Σύμφωνα με μια στενή έννοια, η γλώσσα αναφέρεται στη γλώσσα, ...

Ελαστικό φύλλο εξωτερικής σόλας

2015年新产品图片 04.JPG

Γνώση φύλλου εξωτερικής σόλας από καουτσούκ

Ένα μοναδικό υλικό Πρώτον, οι σόλες του υλικού: σόλες της δομής είναι αρκετά περίπλοκη, με μια ευρεία έννοια, μπορεί να περιλαμβάνει την εξωτερική σόλα, τη μέση σόλα και τη φτέρνα και όλο το υλικό κάτω. Σύμφωνα με μια στενή έννοια, η σόλα αναφέρεται στη γλώσσα, τα γενικά χαρακτηριστικά των κοινών πέλματα του υλικού θα πρέπει να είναι ανθεκτικά στη φθορά, νερό, λάδι, θερμότητα, πίεση, αντίσταση στην κρούση, καλή ελαστικότητα, εύκολο να ταιριάζει το σχήμα του ποδιού είναι δεν είναι εύκολο να αλλάξει, μόνωση, εύκολο να απορροφήσει την υγρασία, κλπ., αλλά και να συνδέσει με το τέλος, ενώ το περπάτημα για το ρόλο του φρένου δεν θα γλιστρήσει και εύκολο να σταματήσει και άλλες συνθήκες. Πολλοί τύποι υλικών που χρησιμοποιούνται στις σόλες μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους φυσικού υλικού βάσης και συνθετικού υλικού βάσης. Φυσικό υλικό βάσης, συμπεριλαμβανομένου φυσικού δέρματος, μπαμπού, ξύλου, συνθετικού υλικού βάσης, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών, πλαστικών, καουτσούκ και πλαστικών σύνθετων υλικών, ανακυκλωμένο δέρμα, εύκαμπτο χαρτόνι και ούτω καθεξής.


(Α) η πλάτη από φυσικό δέρμα είναι η παραγωγή παπουτσιών από φυσικό δέρμα, εξωτερικής σόλας, εσωτερικής σόλας από ειδικό δέρμα. Σύμφωνα με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, μπορούν να χωριστούν σε κίτρινο δέρμα, δέρμα βουβάλου, δερμάτινο δέρμα κλπ. Σύμφωνα με διαφορετικές χρήσεις μπορούν να χωριστούν σε δερμάτινη εξωτερική επένδυση, μέσα σε δέρμα, δέρμα με το κύριο, δέρμα με Baotou Etc. Σύμφωνα με τη μέθοδο μαυρίσματος είναι διαφορετική, μπορεί να χωριστεί σε δέρμα επιχρωμιωμένο από χρώμιο, δεψασμένο από λαχανικά δέρμα, σε συνδυασμό με δεψασμένο δέρμα. ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα και τα μέρη τους, αλλά μπορεί επίσης να χωριστεί σε δερμάτινο δέρμα, βόδι, κοτσάνι, δέρμα αγελάδας, δέρμα ώμου και ούτω καθεξής. Τα χαρακτηριστικά του φυσικού δέρματος: Καθώς η μέθοδος μαυρίσματος φυσικού δέρματος είναι διαφορετική, με την απόδοση να μην είναι η ίδια, με τα ίδια χαρακτηριστικά. ① τα χαρακτηριστικά του δέρματος λαχανικών δεψασμένα είναι: παχύ δέρμα σώμα, σκληρό στο μεγάλο, μεγάλα καρφιά, αλλά και λιγότερο απορρόφηση νερού, πλαστικότητα. Ωστόσο, οι επιδόσεις αντοχής σε δερμάτινα δεψασμένα δέρματα είναι κακές. ② χαρακτηριστικά χρωμίου δέρμα μαυρίσματος είναι: αντοχή στη φθορά, απορρόφηση νερού, υψηλή αντοχή, καλή θερμική αντίσταση. ③ συνδυασμός μαυρίσματος στο τέλος των χαρακτηριστικών: η απόδοση των επιφανειακών και λαχανικών δεψασμένων δερμάτων είναι βασικά τα ίδια, αλλά σε αντοχή στη θερμότητα, αντίσταση στη φθορά και άλλες ιδιότητες έχουν αυξηθεί.


Hot Tags: καουτσούκ φύλλο έξω, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, χαμηλή τιμή, φθηνή, χύμα
Εξεταστική