Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Απλό καουτσούκ

Απλό καουτσούκ

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co Ltd, που βρίσκεται στην πόλη Chang'an, Dongguan με έκταση 30 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, κατέχει μια σειρά από γραμμές παραγωγής καουτσούκ σόλα, η οποία έχει την ικανότητα παραγωγής φύλλων από καουτσούκ σε 200 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ανά μήνα. πεδιάδα...

Απλό ελαστικό φύλλο

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material ΣΙΑ Ε.Π.Ε., που βρίσκεται στην πόλη Chang'an, Dongguan, με έκταση 30 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, κατέχει μια σειρά από γραμμές παραγωγής καουτσούκ σόλα, η οποία έχει την ικανότητα παραγωγής φύλλων από καουτσούκ έως 200 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ανά μήνα.

απλή γνώση καουτσούκ φύλλο


Κάτω από καουτσούκ (RB): Ζεστό χύτευση με συμπίεση, φυσικό καουτσούκ και ανακυκλωμένο καουτσούκ. Ζυγίστε, δεν είναι ανθεκτικό στο λάδι, χύτευση στο κάτω μέρος πρέπει να είναι τραχύ στην επιφάνεια τοποθέτησης, εύκολο να συντομευθεί όταν θερμαίνεται, το χρώμα είναι ασυμβίβαστο


Πλεονεκτήματα: καλή αντοχή στη φθορά, αντιολισθητική, εύκαμπτη, εύκολη στη θραύση, καλή απαλότητα, καλή προέκταση, συρρίκνωση και σταθερότητα, καλή σκληρότητα, καλή κάμψη, αδιάβροχη.


Μειονεκτήματα: βαρύτερη, εύκολο να φτύνουν κρέμα (προβλήματα ποιότητας), δεν είναι εύκολο στη διάβρωση (περιβαλλοντικά προβλήματα)? όχι σκληρό, εύκολα διατρυπημένο? αναπνοή, υγροσκοπικότητα δεν είναι καλό, φοβισμένος από πετρέλαιο εμποτισμένο, δεν πρέπει να είναι στο σταθμό βενζίνης αυτοκινήτων και άλλη επαφή με το πετρέλαιο Θέση να φορέσει.


Καουτσούκ βάρος αφρού ελαφρύτερο από το λάστιχο στο τέλος, μια καουτσούκ μυρωδιά, με τα δάχτυλά σας στην ώρα, η επιφάνεια αναπήδηση σημαντικά από το μέσο όρο σόλας, φθορά αντίσταση είναι κακή.


Hot Tags: απλό ελαστικό φύλλο, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, χαμηλή τιμή, φθηνή, χύμα
Εξεταστική