Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Τιμή φυσικού καουτσούκ

Τιμή φυσικού καουτσούκ

Τιμή φυσικού καουτσούκ Γνώση των τιμών φυσικού καουτσούκ Πολυουρεθάνη (PU) Τα πιο απλά παπούτσια είναι κατασκευασμένα από εξωτερική σόλα πολυουρεθάνης μονής πυκνότητας. Η σόλα πολυουρεθάνης πρέπει να έχει δύο καθήκοντα: καταρχάς, πρέπει να νιώθουμε άνετα και ελαφριά γλώσσα, και δεύτερον, είναι επίσης πολύ σημαντικό σημείο, δηλαδή ζητήματα ασφάλειας, ...

Τιμή φυσικού καουτσούκ

Είδος

πληροφορίες

Αριθμός Μοντέλου.

LY-N08

Υλικό

Φυσικό λάστιχο

Μέγεθος

100 * 100

Πάχος

2,5 mm ~ 6,0 mm

Ποιότητα

Δύο βαθμοί Α και Β

Βασικό χρώμα

μαύρο, μπεζ, καφέ, κλπ.

Χρώμα επιφανείας

οποιοδήποτε χρώμα και σύμφωνα με τη ζήτησή σας

Εφαρμογή

κυρίες παπούτσια, παπούτσια φόρεμα, σανδάλι, παπούτσια ανδρών παντόφλα κ.λπ.

Ελάχιστη παραγγελία

500 φύλλα

Ωρα παράδοσης

10 ~ 15 ημέρες

Συσκευασία

Με καθαρή τσάντα

Γνώση των τιμών του φυσικού καουτσούκ

Πολυουρεθάνη (PU) Τα πιο απλά παπούτσια κατασκευάζονται από εξωτερική σόλα πολυουρεθάνης μονής πυκνότητας. Η σόλα πολυουρεθάνης πρέπει να έχει δύο καθήκοντα: πρώτον, πρέπει να νιώθουμε άνετα και ελαφριά γλώσσα, και δεύτερον, είναι επίσης πολύ σημαντικό σημείο, δηλαδή θέματα ασφάλειας, όπως η μη ολίσθηση. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να τοποθετήσετε τις δύο λειτουργίες μαζί και στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο μία από αυτές θα εκτελεστεί σωστά. Η πυκνότητα των σότλων πολυουρεθάνης είναι κατά βάση περίπου 0,8 g / cm3, που συνήθως χρησιμοποιείται για παπούτσια. Η παραγωγή υποδημάτων ενιαίας πυκνότητας είναι πολύ απλή και αποτελεσματική, αλλά τα παραγόμενα προϊόντα εξακολουθούν να είναι εμπορικά υποδήματα υψηλής ποιότητας. Πολυουρεθάνη / Πολυουρεθάνη (PU / PU)


Για περισσότερα από 20 χρόνια, η μηχανή καλουπώματος άμεσης έγχυσης έχει χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία υποδημάτων για την παραγωγή παπουτσιών πολυουρεθάνης διπλής πυκνότητας. Ο συνδυασμός μιας πυκτής εξωτερικής σόλας από πολυουρεθάνη και μιας ελαφριάς και άνετης μεσαίας σόλας, επιτρέπει το συνδυασμό δύο χαρακτηριστικών σε ένα παπούτσι. Η εξωτερική σόλα μπορεί να κατασκευαστεί από πολύ πυκνά συσκευασμένο υλικό, δίνοντάς του μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή και καλή αντοχή σε ολίσθηση και λίπανση. Τα συστήματα αφρού πολυουρεθάνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν την μεσαία σόλα έτσι ώστε τα παπούτσια να φορούν πιο άνετα και ακόμα πιο ελαφριά.


Η παραγωγή παπουτσιών και παπούτσια μονής πυκνότητας επεξεργασίας διαφορετικά, το πρώτο βήμα, η ανάγκη για μια πυκνή εξωτερική σόλα στο κλειστό καλούπι. Μετά από μια ορισμένη περίοδο αντίδρασης, το επάνω μέσον σόλα και η εξωτερική σόλα χύτευση με έγχυση, μέσω των πέλματος και της ανώτερης σύνδεσης, ένα απλό δείγμα υποδημάτων που πέτυχε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτός ο συνδυασμός υλικών χρησιμοποιείται στη βιομηχανία υποδημάτων ασφαλείας, διότι σε αυτήν τη βιομηχανία είναι σημαντικό να αναζητήσετε μια άνετη εμφάνιση καθώς και καλά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, στα περιστασιακά υποδήματα, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα σχέδια που χρησιμοποιούν συνδυασμούς πολυουρεθάνης / πολυουρεθάνης. Πυκνότητα Η πυκνότητα της εξωτερικής σόλας είναι κατά κύριο λόγο 0,9 g / cm3, ενώ η πυκνότητα της μεσαίας σόλας είναι κυρίως 0,45 g / cm3. Για τα παπούτσια ασφαλείας, τα δύο στρώματα συγκολλητικού υπερβαίνουν το απαιτούμενο πρότυπο, η μεσαία σόλα μπορεί να κατασκευαστεί με λεπτότερο στρώμα.


Θερμοπλαστική Πολυουρεθάνη (TPU) Αυτός ο συνδυασμός υλικών δεν είναι όπως διαφημίζεται επειδή η εξωτερική σόλα από θερμοπλαστική πολυουρεθάνης μονής πυκνότητας δεν θα κάνει τα παπούτσια άνετα να φορούν, η πυκνότητα της θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης γύρω στο 1g / cm3, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το Footwear στους πρόποδες της κατηγορίας δεν μπορεί να παράγει καλή ηχομόνωση. Επιπλέον, η θερμοπλαστική πολυουρεθάνη είναι συχνά πολύ δύσκολη να προσκολληθεί στην άνω, επομένως, η εξωτερική σόλα από πολυουρεθάνη θερμοπλαστικής δεν χρησιμοποιείται συχνά.


Hot Tags: τιμή φυσικού καουτσούκ, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, χαμηλή τιμή, φθηνή, χύμα
Εξεταστική