Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Φύλλο καουτσούκ 3mm

Φύλλο καουτσούκ 3mm

3mm ελαστικό φύλλο Διαδικασία παραγγελίας · Έρευνα · Προσφορά · Επιβεβαίωση δείγματος · Εκτέλεση τιμολογίου · Παραγωγή μαζικής παραγωγής · Έλεγχος ποιότητας · Εξόφληση ισορροπίας · Παράδοση φορτίου · Εκτελωνισμός · Απαίτηση φορτίου 3mm ετικέτα από καουτσούκ Υπάρχει ένας πιο απλός συνδυασμός υποδηματοποιών υλικών, θερμοπλαστικών. ..

3mm φύλλο από καουτσούκ

Διαδικασία παραγγελίας

·Ερευνα

·Προσφορά

· Βεβαίωση επιβεβαίωσης

· Εκτέλεση τιμολογίου

· Παραγωγή μαζικής παραγωγής

·Επιθεώρηση ποιότητας

· Αποπληρωμή υπολοίπου

· Παράδοση φορτίου

·Αδεια τελωνείου

· Αίτηση φορτίου

3mm καουτσούκ γνώση

Υπάρχει ένας πιο απλός συνδυασμός των υλικών κατασκευής υποδημάτων, της θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης και της πολυουρεθάνης, η οποία χρησιμοποιεί ένα λεπτό στρώμα από θερμοπλαστική παραγωγή υποδημάτων πολυουρεθάνης, η τελική χρήση πολυουρεθάνης. Εκτός από τις εξαιρετικές φυσικές τους ιδιότητες, τα εξωτερικά υποδήματα από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σχεδιασμού. Διαφανείς σόλες ή πολύχρωμες σόλες μπορούν να παραχθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απευθείας χύτευσης.


Επιπλέον, δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου περιορισμός στον σχεδιαστή στο σκαλιστά στυλ, και ακόμη και πολύχρωμα σόλες με αθλητικά χαρακτηριστικά παπουτσιών μπορεί να είναι αρκετά οικονομικές στη διαδικασία κατασκευής. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι τα πέλματα διπλής στρώσης που ξεκινούν από υλικά πολυουρεθάνης / πολυουρεθάνης που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πέλματος διπλής στρώσης, εκ των οποίων οι στρώσεις δύο στρώσεων είναι κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη. Στην περίπτωση της εξωτερικής σόλας, πρέπει να χρησιμοποιείται ένα ιδιαίτερα πυκνό υλικό πολυουρεθάνης και, για την μεσαία σόλα, η αφριστική πολυουρεθάνη πρέπει να επιλέγεται για λόγους άνεσης. Με τη νέα τεχνολογία DESMA, ο εξοπλισμός υποδηματοποιίας εξασφαλίζει ότι η βιομηχανία σε ένα ενιαίο μηχανικό σύστημα Με το καουτσούκ, την θερμοπλαστική πολυουρεθάνη και την αντιδραστική πολυουρεθάνη (PUR), η διαδικασία είναι πιο οικονομικά αποδοτική. Κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα με την τεχνική παραγωγής, τα υλικά, το σχεδιασμό των καλουπιών και τη συμμόρφωση των παραμέτρων της διαδικασίας με τον προβλεπόμενο τύπο υποδημάτων και την τρέχουσα δομή κατασκευής, η DESMA μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένη εμπειρία, ειδική εξειδίκευση και σχεδιασμό του έργου.


Hot Tags: 3mm φύλλο από καουτσούκ, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, προσαρμοσμένες, χαμηλή τιμή, φθηνή, χύμα
Εξεταστική