Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Παπουτσιών πέλματα σιλικόνης
Oct 03, 2017

Παπουτσιών πέλματα σιλικόνης βασικές πληροφορίες

Περιγραφή προϊόντος

  • Μοντέλο Αρ.: ZEW 518

  • Σήμα κατατεθέν: zhuo εμείς wei

  • Προδιαγραφή: RoHS, ΜΣΠ, SGS

  • Υλικό: Σιλικονούχο ελαστικό

  • Πακέτο μεταφοράς: 1kg, 5kg, 20kg, 25kgwood υπόθεση σύμφωνα με την απαίτησή σας

  • Προέλευση: Σενζέν, Κίνα

Χρήση πυριτίου σόλες παπουτσιών:
Παπουτσιών πέλματα καλούπι, χύτευση άμμου, βούρτσισμα μούχλα.
Χαρακτηριστικά:
-Μια εξαιρετική ρευστότητα και καλή λειτουργικότητα, εύκολο να αναμορφώσει
-Θεραπείες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα σε 3-4 ώρες
-Καλή αντοχή σε εφελκυσμό και αντοχή σε σχίσιμο, χαμηλή συρρίκνωση
-Καλή αντοχή σε καιρικές συνθήκες, θερμοκρασία, γήρανση, οξύ

Παπουτσιών πέλματα σιλικόνης Περιγραφή:
ZEW-518 σιλικόνης καουτσούκ χρησιμοποιείται κυρίως για φόρμες παπουτσιών, χύτευση άμμου, αποκλειστική δειγματοληψίας, προτύπων ασβεστοκονιάματος, απλά προϊόντα, προϊόντα με μη σύνθετα μοτίβα, καθώς και μοντέλα προϊόν με σταθερό μέγεθος και μη-παραμόρφωσης.

Παπούτσι σιλικόνης πέλματα χρησιμοποιώντας οδηγίες:
Συστατικό Α είναι λευκό ρέει υγρό και στοιχείο Β είναι ο παράγοντας πολυμερισμού. Για παράδειγμα, πάρτε σιλικόνης καουτσούκ 100 g και προσθέστε 2.5% πολυμερισμού για ανάμειξη ομοιόμορφα. Μετά τη σιλικόνη καουτσούκ και σκληρυντή είναι εντελώς αναμεμειγμένα, βάλτε το πυρίτιο σε ένα κενό μηχανή για deairing για να αφαιρέσετε τις φυσαλίδες. Μετά deaired, ρίχνει την υγρή σιλικόνη καουτσούκ στο προϊόν πρόκειται να αναπαραχθεί ή στο πλαίσιο μούχλα.

Σημείωση:
Το προϊόν χρησιμοποιείται για έκχυση ή βούρτσισμα τεχνική. Δηλαδή, διορθώσετε το προϊόν ή το μοναδικό μοντέλο πρόκειται να αναπαραχθεί σε ένα επίπεδο πιάτο, τότε περικλείστε το αεροπλάνο πλαίσιο με ξύλινες πλάκες για την πρόληψη της διαρροής του πυριτίου, ανακατέψτε το σιλικονούχο ελαστικό και σκληρυντή ομοιόμορφα σύμφωνα με την αναλογία ανάμιξης των 100 : 2 και ρίξτε τους πάνω στο πέλμα μοντέλο, τότε βούρτσα ομοιόμορφα με μια ξύλινη πινακίδα ή μια βούρτσα, και να γεμίσουν το πλαίσιο καλούπι με γύψο μετά ξηραίνεται το λάστιχο σιλικόνης.

Αποθήκευσης και προφυλάξεις:
Το προϊόν, το οποίο είναι ένα προϊόν φιλικό υγρή σιλικόνη, δεν είναι εύκολο να κάψει και να αποθηκεύονται και μεταφέρονται ως μη επικίνδυνα εμπορεύματα. Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι περίπου ένα χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής. Όταν υπερβαίνει το περιορισμένο διάστημα απαιτείται επιθεώρηση. Μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται σε περίπτωση επιδείνωσης ούτε πάχυνση.


ΣτυλΧρώμαViscosity(CPS)Hardness(A°)Εφελκυσμού Strength(MPA)Δάκρυ strength(KN/M)Επιμήκυνση (%)Μικτή ratio(%)Χρόνος λειτουργίας (χ)Θεραπεύοντας χρόνος (χ)
ZEW-518Λευκό≤2500018±2≥1.3≥5≥3002 ~ 30.5 ~ 22 ~ 8