Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Γυαλιστερό χύτευσης υλικό από καουτσούκ σιλικόνης
Aug 22, 2017

Γυαλί παπουτσιών Βασικές πληροφορίες

 • Μοντέλο ΝΟ .: Σιλικόνη καουτσούκ MCSIL-S

 • Υλικό: Καουτσούκ σιλικόνης

 • Μορφή: Υγρό καουτσούκ

 • Χρώμα: off-White

 • Σκληρότητα: 15-18 Shore α

 • Εμπορικό σήμα: MC SILICONE

 • Προέλευση: Ντονγκουάν, Κίνα

 • Πρώτες ύλες: Πρώτες ύλες από καουτσούκ σιλικόνης

 • Εμφάνιση: Υγρό

 • Θέμα: Mcsil-S15

 • Μικτό ιξώδες: 12000-13000 Cps

 • Αντοχή δακρύων: 20 N / mm

 • Προδιαγραφές: REACH, MSDS, SGS

 • Κωδικός ΕΣ: 39100000

Περιγραφή της γλώσσας υποδημάτων

Γυαλί παπουτσιών Περιγραφή του καουτσούκ σιλικόνης RTV-2

Το καουτσούκ σιλικόνης RTV-2 είναι υλικό δύο συστατικών, η σιλικόνη αποτελείται από βάση σιλικόνης του μέρους Α και παράγοντα σκλήρυνσης του μέρους Β CA30 και η βάση σιλικόνης και ο παράγοντας σκλήρυνσης μπορούν να σκληρύνουν σε θερμοκρασία δωματίου με αντίδραση συμπύκνωσης. Αυτά τα υλικά μπορούν να χυτευθούν στο σκληρυνθέν καλούπι σιλικόνης: κατασκευή καλουπιών για παπούτσια, χύτευση με άμμο κ.λπ.

Προδιαγραφές του καουτσούκ σιλικόνης RTV-2

1. Καλή ικανότητα ροής και μακρύς χρόνος εργασίας
2. Μεσαία σκληρότητα
3. Εύκολη απο-μούχλα από το καλούπι παπουτσιών
4. Χαμηλή γραμμική συρρίκνωση

Εφαρμογή σόλας παπουτσιών του καουτσούκ σιλικόνης RTV-2

Το καουτσούκ σιλικόνης MCSIL-S είναι κατάλληλο για μούχλα παπουτσιών, απλά προϊόντα, χύτευση καλουπιών με άμμο και μούχλα παπουτσιών με χύσιμο.

Πώς να φτιάξετε το καλούπι σιλικόνης;

1. Προετοιμασία
Η επιφάνεια των αρχικών αντικειμένων πρέπει να είναι καθαρή και απαλλαγμένη από χαλαρά υλικά. Εάν τα προϊόντα σας έχουν λεπτές μορφές λουλουδιών και ειδικά πορώδη υποστρώματα, χρησιμοποιήστε έναν κατάλληλο παράγοντα απελευθέρωσης καλουπιού, όπως νερό σαπουνιού, απορρυπαντικό, βαζελίνη ή βαζελίνη.

2. Ανάμιξη
Παρακαλείστε να ζυγίσετε τη βάση σιλικόνης του μέρους Α και τον παράγοντα σκλήρυνσης μέρους CA30 με αναλογία 100: 2 σε καθαρό δοχείο. Ανακατέψτε καλά τη βασική σιλικόνη Μέρος Α πριν τη χρήση, στη συνέχεια αναμείξτε ομοιόμορφα το Μέρος Α και το Μέρος Β έως ότου ο παράγοντας σκλήρυνσης διασκορπιστεί πλήρως στη βάση σιλικόνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειροκίνητο ή μηχανικό μείγμα, αλλά δεν διαρκεί πολύς χρόνος και δεν επιτρέπεται η θερμοκρασία να ξεπερνά τα 35C (95F). Είναι κατάλληλο να αναμειγνύονται μικρές ποσότητες για να εξασφαλίζεται το ενδεδειγμένο μείγμα βάσης σιλικόνης και παράγοντα σκλήρυνσης.
Σημείωση: Συνιστάται θερμά να αφαιρείται ο παγιδευμένος αέρας σε ένα θάλαμο κενού επιτρέποντας στο μίγμα να διογκωθεί και να καταρρεύσει εντελώς. Μετά από άλλα 1 έως 2 λεπτά υπό κενό, το μείγμα πρέπει να επιθεωρηθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν δεν υπάρχουν φυσαλίδες αέρα. Μια αύξηση όγκου 3-5 φορές θα συμβεί κατά την αφαίρεση του αέρα από το μίγμα. Έτσι πρέπει να επιλέγεται ένα κατάλληλα μεγάλο δοχείο.

3. Χύσιμο του μείγματος και σκλήρυνση
Χύστε το μίγμα σιλικόνης βασικής μεμβράνης Α και παράγοντα σκλήρυνσης CA-30 το συντομότερο δυνατόν στο αρχικό αντικείμενο, αποφεύγοντας την παγίδευση αέρα. Το καταλυόμενο υλικό θα σκληρύνει σε ένα εύκαμπτο καουτσούκ μέσα σε 6 ώρες (ή ταχύτερα με διαφορετικό λόγο ανάμιξης ή θερμοκρασία δωματίου), σας συμβουλεύουμε να απο-καλουπήσετε μετά από 24 ώρες, θα βελτιώσει τους χρόνους επανάληψης της μούχλας σιλικόνης.

Αποθήκευση καουτσούκ σιλικόνης RTV-2

Όταν το ελαστικό σιλικόνης φυλάσσεται στους 30 ° C (85F) ή κάτω από τους 30 ° C στα αρχικά μη ανοιγμένα δοχεία, η βάση σιλικόνης και ο παράγοντας σκλήρυνσης CA30 έχουν διάρκεια ζωής 12 μηνών από την ημερομηνία παραγωγής.

Σημείωση του καουτσούκ σιλικόνης RTV-2

Το καουτσούκ σιλικόνης RTV είναι ένα βιομηχανικό προϊόν και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στη χύτευση τροφίμων, στις εφαρμογές χύτευσης οδοντικού ανθρώπινου δέρματος.

Γυαλιά παπουτσιώνΣυσκευασία από καουτσούκ σιλικόνης RTV-2

Μέρος Α βασική σιλικόνη: 20kg / τύμπανο, 25kg / τύμπανο ή 200kg / τύμπανο
Μέρος Β CA30 Μέσο σκλήρυνσης: 0.25kg / φιάλη, 1kg / φιάλη και 10kg / φιάλη

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Nicole.

Στοιχείο αριθ. MCSIL-S15
Χρώμα υπόλευκο
Μικτό ιξώδες 12000-13000 cps
Σκληρότητα 15-18 Shore A
Αντοχή στο σχίσιμο 20 N / mm