Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Αγοράστε τη μέθοδο καουτσούκ
Apr 25, 2017

Πρώτον, εξετάστε την εμφάνιση της ποιότητας των ελαστικών φύλλων. Πρώτη ματιά στο χρώμα του φύλλου από καουτσούκ, έγχρωμη καουτσούκ χρώμα χρυσή κίτρινη, ολόκληρο σώμα ημιδιαφανές, ανθρακούχο ελαστικό πιάτο είναι χάλκινο ή καφέ, ομοιόμορφο χρώμα και γυαλιστερό. Με μέτρια σκληρότητα, όξινες και αλκαλικές ιδιότητες. Μπορεί να βρίσκεται σε θερμοκρασία -30 ~ +60 º 20% μεταξύ του υγρού οξέος (αλκαλίων). Χρήσεις: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάτρηση ποικιλίας όξινων και αλκαλικών απαιτήσεων της καλύτερης απόδοσης σφράγισης του παρεμβύσματος.

Δεύτερον, ελέγξτε την ποιότητα του χρώματος ελαστικού. Το πάτωμα τοποθετείται στο φως οφέλη για να δούμε αν η επιφάνεια της φούσκας, σκασίματα, φλούδα πορτοκαλιού φλοιού, ματιά στο χρώμα είναι πλούσια, πλήρη, ομαλή. Για παράδειγμα, η επιφάνεια της πλάκας στο μωβ, για την πλάκα υψηλής πίεσης προς πώληση. Ως εκ τούτου, η αγορά επιπλέον να ελέγξει την εμφάνιση της ποιότητας, ο κύριος προσδιορισμός της δύναμης εφελκυσμού μπορεί να είναι. Στην εγκάρσια κατεύθυνση της πλάκας, το δείγμα 200mm × 20mm 3, στη δοκιμασία Ράλλυ, μπορείτε να καταλάβετε αν είναι κοφτερό, κομμένες γωνίες.

Τρίτον, η εγγενής ποιότητα του φύλλου από καουτσούκ Πρώτη ματιά στο υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χέρι και τα μάτια άποψη, αν το πάτωμα στα χέρια του αναπτήρα, η χρήση του μονωτικού καουτσούκ του σκάφους είναι τρυφερό μπαμπού? Αν η ματιά της θολής υφής, που δείχνει ότι το μπαμπού δεν είναι φρέσκο, είναι το παλαιότερο μπαμπού. Το καουτσούκ νιτριλίου έχει εξαιρετική αντοχή στο μαζούτ και τους αρωματικούς διαλύτες και άλλες ιδιότητες, αλλά δεν είναι ανθεκτικό στις κετόνες, τους εστέρες και τους χλωριωμένους υδρογονάνθρακες και άλλα μέσα, έτσι ώστε τα προϊόντα φώκιας να χρησιμοποιούν καουτσούκ νιτριλίου.

Τέταρτον, η έννοια του κατά πόσο η δομή του συμμετρικού ζυγού πλάκας ελαστικού από την πλάκα ελαστικού και στα δύο άκρα της εγκάρσιας τομής, είτε πρόκειται να τηρηθεί η αρχή της συμμετρικής ισορροπίας, εάν η δομή είναι σταθερή.

5, για να δείτε το καουτσούκ δάπεδο της στρώσης δαπέδου και η κόλλα μεταξύ των στρωμάτων είναι σφιχτά με τα δύο χέρια να σπάσουν, αν θα υπάρχει στρώσεις. Το καουτσούκ σιλικόνης έχει υψηλή αντίσταση σε υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία, αντίσταση στο όζον και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, στην περιοχή θερμοκρασίας λειτουργίας -70 ℃ ~ +260 ℃ για να διατηρήσει τη μοναδική του χρήση ελαστικότητας και αντοχής στο όζον, καιρικές συνθήκες και έτσι λίγο, Την παραγωγή των θερμικών ιδρυμάτων Στο απαιτούμενο παρέμβυσμα, όπως ισχυρή φως σφραγίδα σφραγίδα σφραγίδα επένδυση, μαξιλάρια βαλβίδων και ούτω καθεξής.