Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Φύλλα προστασίας από καουτσούκ

Φύλλα προστασίας από καουτσούκ

Φύλλα προστασίας από καουτσούκ Προδιαγραφές προϊόντος: Προστατευτική ελαστική επίστρωση Φύλλα γνώσης Ανάλογα με τον τύπο δερμάτινων υποδημάτων που χωρίζονται σε διάφορους τύπους; Πώς να ξεχωρίσετε αυτά τα δέρματα; Αυτή η διάκριση δεν είναι στην πραγματικότητα δύσκολη: 1), τα παπούτσια γυαλιστερά παπούτσια, το αποκαλούμε γενικά ...

Φύλλα προστασίας από καουτσούκ

Περιγραφή προϊόντος:

Όνομα προϊόντος

φύλλο αφρού από καουτσούκ

Μέγεθος

100X110CM, 100x100, κλπ

Πάχος

2,0 έως 8,0 mm

Βασικό χρώμα

Μαύρο, Καφέ, Μπεζ

Χρώμα επιφανείας

Οποιαδήποτε χρώματα και σχέδια θα γίνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

Σκληρότητα

85

Τελική εμφάνιση

μια πλευρά shinny και άλλη πλευρά τραχύ για κόλλα.

Ποιότητα

μπορούμε να κάνουμε την ποιότητα ως απαίτηση του πελάτη.

Γνώση από τα προστατευτικά ελαστικά

Σύμφωνα με τον τύπο δερμάτινων υποδημάτων που χωρίζονται σε διάφορους τύπους; Πώς να ξεχωρίσετε αυτά τα δέρματα;

Αυτή η διάκριση δεν είναι στην πραγματικότητα δύσκολη:

1), τα παπούτσια γυαλιστερά παπούτσια, εμείς γενικά αποκαλούμε "δέρμα πετρελαίου", το πλεονέκτημά του δεν είναι συχνά ανάγκη να σκουπίσετε, μοιάζει με ένα υψηλότερο βαθμό? μειονέκτημα είναι πιο δύσκολο να διατηρηθεί, εύκολο να ρυτίδων, υψηλό κόστος συντήρησης Τακτική ή ανάγκη πετρελαίου.


2), λουστρίνι, στην πραγματικότητα, λίγο σαν δέρμα πετρελαίου, πλαστικό συναίσθημα ισχυρή, ομαλή εμφάνιση.Αυτό το δέρμα δεν απαιτεί λάδι, σκουπίστε σε τακτική βάση.


3), Ματ δέρμα, αυτό το είδος δέρματος, κοινό για το σημερινό υλικό παπούτσια κόσμο. Χρειάζεστε λάδι, το κόστος συντήρησης δεν είναι υψηλό, δεν υπάρχει καθρέφτης αποτέλεσμα, δεν είναι εύκολο να παραμορφωθούν.


4), αντι-δέρμα, δηλαδή, η επιφάνεια του τραχιά τρίψιμο, δερμάτινο δέρμα, θαμπό, όχι πετρέλαιο, εύκολο να βρώμικο, αλλά τώρα πιο δημοφιλής επειδή είναι δύσκολο να ρυτίδες, δεν είναι εύκολα παραμορφωθεί.

Ο φλοιός που αναγράφεται παραπάνω ανήκει μόνο στη δερμάτινη σειρά, το δέρμα PU δεν ανήκει σε αυτή τη σειρά!

Σε γενικές γραμμές, τα παπούτσια καθαρού δέρματος χωρίζονται σε δύο είδη σκληρού και μαλακού δέρματος. Δύο είδη υποδημάτων και εξευγενισμένα σε διάφορα είδη. Ως καταναλωτές, είναι πιο δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ τους. Τα λεία δερμάτινα γυαλιστερά παπούτσια δεν χρειάζεται να παίζουν βερνίκι παπουτσιών, αλλά συχνά το καλύτερο κατάστημα παπουτσιών για να διατηρεί αυτό που παίζει κάποιο υγρό γυαλιστικό παπουτσιών ή αποτρίχωση. Επιφάνεια χωρίς ειδική επεξεργασία, η οποία δεν είναι calendered παπούτσια πρέπει να παίζουν βερνίκι παπουτσιών.


Hot Tags: προστατευτικά φύλλα λύσης καουτσούκ, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, χαμηλές τιμές, φτηνές, χύμα
Εξεταστική