Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Παπούτσια καουτσούκ μόνο

Παπούτσια καουτσούκ μόνο

Υποδήματα από καουτσούκ μόνο Όνομα προϊόντος Χρήση θερμοκρασίας Πίεση συνήθεις προδιαγραφές Χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται συνήθως Χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται συνήθως Ρούχα από καουτσούκ νιτρίλιο -20 ℃ ~ 110 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="" dn400="" φλάντζα="" viton="" -20="" ℃="" ~="" 200="" ℃="" pn=""><= 16mpa="" dn15="" ~="" dn400="" φλάντζα="" από="" φυσικό="" καουτσούκ="" -50="" ℃="" ~="" 80="" ℃="" pn=""><= 16mpa="" dn15="" ~="" dn400="" νεοπρένιο="" φλάντζα="" -20="" ℃="" ~="" 100="" ℃="">

Παπούτσια καουτσούκ μόνο

Όνομα προϊόντος Χρήση θερμοκρασίας Πίεση συνήθεις προδιαγραφές

Φλάντζα από καουτσούκ νιτριλίου -20 ℃ ~ 110 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">


Φλάντζα Viton -20 ℃ ~ 200 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">


Φλάντζα από φυσικό καουτσούκ -50 ℃ ~ 80 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">


Βαλβίδα νεοπρενίου -20 ℃ ~ 100 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">


EPDM φλάντζα -57 ℃ ~ 176 Πίεση <2,5 mpa="" dn15="" ~="">


Βαλβίδα από καουτσούκ σιλικόνης -100 ℃ ~ 300 ℃ Πίεση <3,0mpa dn15="" ~="">

Υποδήματα από καουτσούκ Μόνο γνώση

Από το υλικό που μιλάει, τα κύρια προϊόντα είναι τα μαξιλαράκια από καουτσούκ: μαξιλάρια σιλικόνης, μαξιλάρια από καουτσούκ νιτριλίου, μαξιλαράκια από καουτσούκ φθορίου, άλλα μαξιλαράκια από καουτσούκ Το ελαστικό παρέμβυσμα με πετρέλαιο, οξύ, θερμότητα, αντιγηραντικές ιδιότητες, μπορεί να κοπεί απευθείας σε διάφορα σχήματα παρεμβυσμάτων, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική, την ηλεκτρονική, τα χημικά, τα αντιστατικά, τα επιβραδυντικά φλόγας, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες.


Σβηστρα ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Με εξαιρετική αντίσταση στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, στην περιοχή θερμοκρασιών -70 ℃ έως + 260 ℃ για να διατηρηθεί η καλή ελαστικότητα, η αντοχή του όζοντος και η διάβρωση θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως θερμική μηχανική στεγανοποίηση. Μη τοξικά μπορούν να κατασκευαστούν από θερμομόνωση, προϊόντα μόνωσης και ιατρικά προϊόντα από καουτσούκ. Ταυτόχρονα με νερό, επιβραδυντικό φλόγας, υψηλής θερμοκρασίας, αγώγιμο, ανθεκτικό στη φθορά, λάδι και άλλες εξαιρετικές επιδόσεις, που χρησιμοποιούνται ευρέως σε μηχανήματα, ηλεκτρονικά, υδραυλικά και άλλες βιομηχανίες.


Καουτσούκ νιτριλίου

Το NBR είναι ένα συμπολυμερές βουταδιενίου και ακρυλονιτριλίου με πολυμερισμό γαλακτώματος, γνωστό για την εξαιρετική αντοχή του σε λάδι, αλλά και καλή αντοχή στη φθορά, αντοχή στη γήρανση και αεροστεγανότητα. Έτσι χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία ελαστικών.


φθορίου

Με αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία, μπορεί να είναι -20 ℃ - +200 ℃ περιβάλλον, ανθεκτικό σε ισχυρά οξειδωτικά, πετρέλαιο, οξύ και αλκάλια. Συνήθως χρησιμοποιείται σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας, υψηλού κενού και υψηλής πίεσης, αλλά και κατάλληλο για πετρέλαιο, ευρέως χρησιμοποιούμενο σε πετρελαϊκά, χημικά, αεροπορικά, αεροδιαστημικά και άλλα τμήματα.


άλλα

Νεοπρένιο, [2] φυσικό καουτσούκ, EPDM, ακρυλικό και άλλο ειδικό καουτσούκ. Με λάδι, οξύ, αλκάλια, αντίσταση στην τριβή, υψηλή θερμοκρασία, χαμηλή θερμοκρασία και άλλα χαρακτηριστικά.


Hot Tags: παπούτσια καουτσούκ σόλα, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, χαμηλή τιμή, φθηνά, χύμα
Εξεταστική