Επικοινωνήστε μαζί μας
ΤΗΕ: + 86-769-85536565
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : sales01@liyuyibao.com
Διεύθυνση: Οδός Shuanglong No.15, Επαρχία Xiaobian, πόλη Τσανγκάν, Ντονγκουάν, Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material ΣΙΑ Ε.Π.Ε., ήταν παλαιότερα γνωστή ως Dongguan Liyu Rubber Sheets Co, Ltd, μια διάσημη επιχείρηση με υψηλή ακεραιότητα, καλή εξυπηρέτηση και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα. Είναι η κατά 100% θυγατρική εταιρεία του ομίλου Liyu, η οποία ιδρύθηκε το 2000.

Στον Δεκέμβριο του 2011, η Liyu και οι εξαιρετικές επιχειρήσεις που χρηματοδοτήθηκαν από την Ταϊβάν, δηλαδή η εταιρεία Yibao, συγχωνεύθηκαν και η Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd άλλαξε σε Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd.


Το εργοστάσιό μας

Guangdong Liyu-Yibao Παπούτσια Υλικών ΣΙΑ Ε.Π.Ε., που βρίσκεται στην πόλη Chang'an, Dongguan με έκταση 30 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, κατέχει μια σειρά από γραμμές παραγωγής σόλας από καουτσούκ, η οποία έχει την ικανότητα παραγωγής φύλλων από καουτσούκ έως 200 χιλιάδες Τετραγωνικά μέτρα ανά μήνα.

Σύμφωνα με την αρχή της πελατειακής προσφοράς, η εταιρεία εισάγει προηγμένες τεχνολογίες, εξοπλισμό και πρώτες ύλες από την Ισπανία, τη Γερμανία και την περιοχή της Ταϊβάν κλπ., Στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών από το δικό της προσωπικό καθώς και στην πραγματοποίηση καινοτομιών διαχείρισης. Στην αγορά υλικών υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών, τα προϊόντα μας, όπως η σόλα από καουτσούκ, η σόλα κρέπα και η σόλα μικροκυτταρικού αφρού, συσσωρεύουν εξαιρετικά επιτεύγματα όσον αφορά την τεχνολογία.

Επιθυμούμε να κάνουμε τόσο εγχώριους όσο και ξένους φίλους από διάφορους κλάδους να προχωρήσουν και να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν από κοινού κερδοφόρα.


Το Προϊόν μας

Αξεσουάρ Παπουτσιών

Ελαστικό φύλλο & ματ

Πλακάκι δαπέδου

Φύλλο υψηλής αφρού, φύλλο καουτσούκ από νεολίτη, φύλλο καουτσούκ Crepe


Εφαρμογή προϊόντων

Παπούτσια για γυναικεία παπούτσια, Παπούτσια για παπούτσια για άνδρες, Παπούτσια μόδας, εξωτερική σόλα παντόφλα, Παπούτσια παιδικά, Παπουτσάκια, Παπουτσοθήκες, Παπούτσια παντός καουτσούκ.


Πιστοποιητικό μας

Ελεγχόμενος προμηθευτής από την MADE-IN-CHINA από την SGS.


Εξοπλισμός Παραγωγής

3 γραμμή παραγωγής, 15sets μηχανή ανάμειξης, 6 σειρές ανάγλυφο μηχάνημα, 20sets μηχανή εκτύπωσης, 3sets Γερμανία μηχανή περιστροφής


Αγορά Παραγωγής

Εγχώρια Αγορά, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική, Ωκεανία, Ανατολική Ασία


Η υπηρεσία μας

Guangdong Liyu-Yibao Παπούτσια Material Co, Ltd έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη γραμμή των επιχειρήσεων. Συνεργαζόμαστε με πολλές κορυφαίες μάρκες, Ακριβώς όπως ALDO, ZARA, Clarks, CK, GUCCI, κλπ. Για πολλά χρόνια. Επιθυμούμε να κάνουμε τόσο εγχώριους όσο και ξένους φίλους από διάφορους κλάδους να προχωρήσουν προς τα εμπρός και να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν από κοινού κερδοφόρα.


IMG_3307 (001) .jpg

IMG_3308 (001) .jpg

IMG_3303 (001) .jpg

IMG_3310 (001) .jpg

IMG_3302 (001) .jpg

IMG_3311 (001) .jpg